FASHIONDAYS.HU akciók 2017 és BRANDS.HU akciók: világmárkák termékei hatalmas kedvezménnyelFASHIONDAYS.HU akciók 2017 és BRANDS.HU akciók: világmárkák termékei hatalmas kedvezménnyel - Vásárolj rendkívüli online kedvezményekkel! - Hihetetlen fejlődésen megy át évről-évre a FashionDays.hu és a Brands.hu, mely a két legnagyobb Magyarországon működő közösségi vásárlást nyútó webáruház. Ráadásul a legtöbb esetben olyan világmárkákat kínálnak akár 80%-os kedvezményekkel, melyek itthon egyéb kereskedelmi csatornákon keresztül teljes áron sem szerezhetők be.

BRANDS.HU

Rekordévet zárt 2012-ben a Habostorta Kft., az egy évvel korábbihoz képest 20 százalékkal, 1,25 milliárd forintra növelte forgalmát a brands.hu közösségi vásárlói szolgáltatást üzemeltető vállalkozás. A tavalyi bővülésben komoly szerepet játszott, hogy Romániában és Szlovákiában is megjelent közösségi vásárlói szolgáltatásával a cég, a két külföldi piac a teljes forgalom mintegy 15-20 százalékát adta. A 2013-as év a külföldi jelenlét megerősítése szempontjából is fontos lesz, az ügyfélkör növelése érdekében szoros kapcsolatok kiépítésére törekednek helyi partnerekkel. Ennek keretében stratégiai együttműködésről tárgyalnak az egyik legnagyobb, offline és online kiadványokkal egyaránt rendelkező szlovák médiacéggel.  A külföldi terjeszkedés egyébként várhatóan folytatódik, jelenleg a horvátországi megjelenés lehetőségeit vizsgálják a társaságnál.

FASHIONDAYS.HU

A FashionDays.hu az elmúlt hónapokban teljes megújuláson esettt át a Brand.hu-hoz hasonlóan. A FashionDays.hu forgalma dinamikusan növekszik, így nem csoda, ha tavaly már az online térből is kiléptek. 2012-ben először rendeztek dizájneraukciót Magyarországon; a divat kedvelői öt külföldi és harminc magyar tervező egyedi ruháira, kiegészítőire licitálhattak a Kiscelli Múzeumban, melyeket a FashionDays.hu biztosított. Calvin Klein tervezte cipő és zakó, Chloé fekete-fehér topja, Trussardi alkalmi rövidnadrágja valamint Ungaro és Wolford ruhái kerülnek kalapács alá a FashionDays.hu online vásárlói klub felajánlásával.  A magyar tervezők közül például Bujdosó Bianka fülbevalóira, Fazekas Valéria sárga sapkáira, Anda Emília áttetsző fekete topjára, Anh Tuan kézitáskájára, Léber Barbara és Makány Márta kreációra is licitálhattak az érdeklődők. Az árverésből befolyt összeget a múzeum textilgyűjteményének gyarapítására fordították. Emellett 2012. márciusában megnyitotta Pop Up Outlet üzletét a Fashion Days csapata a Corvin Plaza 1. emeletén. A többi között CK, Diesel, Lonsdale, D&G, Johann Baxton, Storm, Bikkembergs, Rosalita McGee exkluzív darabokkal várják az érdeklődőket, melyeket 90%-os kedvezménnyel lehetett megvásárolni.

Vásárolj márkás termékeket rendkívüli online kedvezménnyel:

BRANDS.HU

FASHIONDAYS.HU

YOU ARE HERE: