SportsDirect.com sportáruház nyílik Budapesten az Arena Plaza-banSportsDirect.com sportáruház nyílik Budapesten az Arena Plaza-ban. Miskolc és Debrecen után a budapesti Arena Plaza bevásárlóközpontban nyílik a harmadik magyarországi SportsDirect.com sportáruház. Nagy-Britannia első számú sportáruháza hamarosan megnyitja legújabb üzletét az Arena Plaza emeletén.

Tipp: a SportsDirect.com akciós ajánlatait az alábbi linkre kattintva nézheti meg:

SPORTSDIRECT AKCIÓ, LEÉRTÉKELÉS

Az 1982-ben alapított, Európaszerte több mint 100 üzlettel rendelkező vállalat az Egyesült Királyság legnagyobb sportruházatot és sportfelszerelést forgalmazó áruháza.

A Sportsdirect.com a legnagyobb márkák sportruházatát, cipőit és sportfelszerelését kínálja garantáltan alacsony áron. A család összes tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket a vezető márkák (Nike, Adidas, Lonsdale, Puma, Dunlop és még sokan mások) óriási választékában.

Az áruházban a legújabb márkákat kínálják a legjobb árakon és többek között az alábbi sportágankénti részlegek segítik majd a tájékozódást az üzletben:

-  She Runs He Runs – futófelszerelések

- Field &Trek – szabadidős felszerelések

- Soccer Scene @ the boot room – foci cipők

- bigbikechain.com – segít a legmegfelelőbb bicikli kiválasztásában

- European Discount Golf – golf felszerelések

Tökéletes hely a sport szerelmeseinek!

A SportsDirect.com 1982-ben, Maidenheadben alakult önálló üzletként Mike Ashley Sports néven. Azóta nem csupán az Egyesült Királyság legnagyobb sportáruháza, de első számú sportáruháza is. A SportsDirect.com csoport jelenleg több mint 470 üzlettel rendelkezik, többek között a SportsDirect.com, a Field and Trek, a Hargreaves Sports, a Gilesports, valamint a Donnay International üzleteivel. Üzleteink Írországban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában, Hollandiában és Szlovéniában is megtalálhatók.

A SportsDirect.com helyi exkluzív üzletétől a londoni Piccadilly Circus híres Lillywhites áruházáig a SportsDirect.com mindenütt az Ön közvetlen közelében kínálja a futball cipők, futócipők, futballfelszerelések, fitneszruházat és sok más termék hihetetlen választékát.

Az üzleteken kívül a Ön a www.sportsdirect.com webáruházában is válogathat a minőségi sportruházat és sportfelszerelés hatalmas választékából, az online katalógusból megrendelt termékeket pedig házhoz szállítjuk.

A Nike, adidas, Reebok, Umbro, Karrimor, Lonsdale, Dunlop, Slazenger és más híres márkákat képviselő ruházat, sportruházat és sportfelszerelés nem csupán a választott sportban vagy szabadidős tevékenységben segíti az edzést és fejlődést mind a kezdők, mind a profik számára, de az általunk adott kivételes érték azt is jelenti, hogy Ön többet kap a pénzéért.  A SportsDirect.com üzleteiben vásárolt ruhát és lábbelit viselve edzhet, társaságba járhat, vagy egyszerűen jól érezheti magát.

YOU ARE HERE: