EDIGITAL akciós újság 2017 - Extreme Digital katalógus, EDIGITAL üzletekEDIGITAL akció katalógus 2017, Edigital akciós újság, szorólap, olcsó árak, Edigital.hu webshop - Extreme Digital / Edigital akciós újság, Edigital termékek, online akció katalógus, Edigital elektronika, Extreme Digital számítástechnika, TV, tablet, laptop, okostelefon, PC, mosógép, tűzhely, mikró, porszívó. Nézze meg az aktuális akciós termékeket a Edigital áruházak online katalógusában. Minden elektronikai szegmensben kínál megfelelő termékeket az Edigital / Extreme Digital online áruházlánc.

EDIGITAL szórólap

Nézze meg az aktuális EDIGITAL katalógust és Extreme Digital akciós újságot, hogy a kedvezményes áron kínált termékeket megtalálja a Edigital.hu online áruház friss ajánlatai között.


EDIGITAL üzletek listája Magyarországon:

Erzsébet körúti EDIGITAL szaküzlet címe: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 15.
A Blaha Lujza tértől mindössze pár perces sétával elérhető. Megközelítés: az M2 metró vagy a 4-6 villamos Blaha Lujza téri megállójától, az Erzsébet körúton elindulva az Oktogon felé, a Dohány utca után jobbra található.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva


Mammutban található EDIGITAL EDIGITAL bemutatóterem és szaküzlet címe: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. (Mammut I. bevásárlóközpont)
A Széna térrel szemben, pár perces sétával elérhető. Megközelítés: az M2 metróval a Moszkva tér állomásról a Széna tér felé elindulva, vagy a 4-6 villamosról a Széna téri megállóban leszállva, a Mammut I. üzletközpont második szintjén, a főbejárati lifttel szemben található.

Nyitva tartás:
hétfőtől szombatig: 10-21 óráig, vasárnap: 10-18 óráig


Móricz Zsigmond körtéri EDIGITAL szaküzlet címe: 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 15.
A Móricz Zsigmond körtér Karinthy Frigyes út és Fehérvári út által közrefogott részén található. Megközelítés: a 18-as, 47-es, vagy 61-es villamos, illetve a 7-es busz Mórciz Zsigmond körtéri megállójától a Karinthy Frigyes út felé gyalog, valamint a 6-os villamos végállomásáról 1 perces sétával elérhető.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva


Pólus Centerben található EDIGITAL bemutatóterem és szaküzlet címe: 1152 Budapest, Szentmihályi út 131. (Pólus Center bevásárlóközpont)
A Pólus Center Budapest Észak-keleti részén, a XV. kerület Szentmihályi út 131. szám alatt, az M3-as autópálya bekötőszakasza mellett helyezkedik el. Üzletünk a Pólus Centerben, a jégpályánál, a galérián található. Megközelítés: a 73, 173, 96 és 130 jelzésű autóbusszal és a 177-es autóbusz vonalán.

Nyitva tartás:
hétfőtől vasárnapig (a hét minden napján): 10-20 óráig


Sugár Üzletközpontban található EDIGITAL szaküzlet címe: 1148 Budapest, Örs vezér tere 24. (Sugár bevásárlóközpont)
Megközelítés: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.

Nyitva tartás:
hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: 10-18 óráig


Debreceni EDIGITAL szaküzlet címe: 4024 Debrecen, Piac u. 56.
Megközelítés: Villamossal az Arany János utcai állomásról a vasútállomás felé elindulva, vagy a 31-es, illetve 32-es busszal a Piac utca Központ megállóban leszállva, a Piac utca 56. szám alatt, a Szent Anna utca és a Petőfi tér között.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva


Győri EDIGITAL szaküzlet címe: 9021 Győr, Jókai u. 13-17.
Megközelítés: A Városháztól pár perces sétával, a Honvéd tértől a Jókai utcán elindulva háromszáz méterre található győri EDIGITAL szaküzletünk.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva


Kecskeméti EDIGITAL szaküzlet címe: 6000 Kecskemét, Korona u. 2. (Malom Center bevásárlóközpont)
A Széchenyi tér mellett néhány perces sétával elérhető.
Megközelítés: A vasútállomásról vagy a távolsági buszállomásról az 1-es, a 11-es és a 23-as buszokkal a Piaristák tere megállóban leszállva, a Malom üzletház második emeletén található.

Nyitva tartás:
hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: 10-18 óráig


Miskolci EDIGITAL szaküzlet címe: 3530 Miskolc, Corvin u. 7.
Megközelítés: EDIGITAL szaküzletünk a Vörösmarty és a Corvin utca találkozásánál az OTP Bank fiókjával szemben, az utca másik oldalán, a Zálogház mellett található.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva


Pécsi EDIGITAL szaküzlet címe: 7621 Pécs, Rákóczi út 49. (Rákóczi Ház)
Megközelítés: Az Árkád Bevásárló központ északi bejáratával szemben, pár perc sétával megközelíthető a távolsági busz és vasútállomástól.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva


Szegedi EDIGITAL szaküzlet címe: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60.
Megközelítés: A Tisza Lajos krt. felöl a Zenekonzervatóriummal szemben, a kettős körforgalom szomszédságában, a zálogház mellett található.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva


Székesfehérvári EDIGITAL szaküzlet címe: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 1. (Alba Plaza bevásárlóközpont)
Megközelítés: Az Alba Plaza Üzletközpont a „város szívében” – a régi piac helyén (Piac tér), közvetlenül a vidéki busz pályaudvar (Mátyás király körút) és a belváros (Liszt Ferenc utca) tőszomszédságában található.

Nyitva tartás:
hétfőtől szombatig: 9-20 óráig, vasárnap: 10-19 óráig


EDIGITAL szerviz és átvételi pont Budapest
Telefon: (1) 450 1452, E-mail: szerviz@edigital.hu, 1044 Budapest, Ezred u. 2. / 122-es kapu (Európa Center)
Megközelítés: Szervizünk és átvételi pontunk az Európa Centerben található, mely a IV. kerületben, Újpesten a Duna bal partján helyezkedik el, mintegy 50 méterre az M0-ás hídtól. Az M3-as metró végállomásától a 104-es busszal átszállás nélkül eljuthat az Európa Center kapujába.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton és vasárnap: zárva


YOU ARE HERE: