EURONICS akció katalógus 2017 - EURONICS akciós újság, kupon akció, webshopEURONICS akció katalógus 2017, Euronics kupon akció, Euronics áruházak és üzletek nyitva tartása - Euronics webshop, olcsó termékek - EURONICS akciós újság, EURONICS online akció katalógus, EURONICS elektronika, számítástechnika, TV, tablet, laptop, okostelefon, PC, mosógép, tűzhely, mikró, porszívó. Nézze meg az aktuális akciós termékeket a EURONICS áruházak online katalógusában. Minden elektronikai szegmensben kínál megfelelő termékeket a EURONICS áruházlánc.

EURONICS akció katalógus

Kizárólagos joggal használhatja Magyarországon az Euronics márkanevet a Vöröskő Kft. A hazai műszakicikk-kereskedelmi láncban mindvégig meghatározó szerepet játszó vállalat 2014. január 1-jétől egyedüliként biztosítja az Euronics üzletek országos lefedettségét. A kisebbik partner, a Bravotech Kft. a jövőben új név alatt működteti tovább üzleteit.

A névhasználatról szóló megállapodást a közelmúltban írták alá a Vöröskő Kft. és a Bravotech Kft. tulajdonosai. A két cég korábban együttesen alkotta a magyarországi Euronics-hálózatot, amelyben a nagyobbik partner, a Vöröskő mintegy 70 százalékos részaránnyal bírt. A főként a Dunántúlon és a fővárosban aktív Vöröskő 64, míg a keleti országrészben tevékenykedő Bravotech 48 áruházat üzemeltet. A szerződés ez utóbbi, a hálózat kisebbik részét kitevő egységek, illetve kereskedelmi partnereik átvételére nem vonatkozik, az üzlettulajdonosok az idei év végéig használhatják a közös arculatot.

A növekedésnek további lendületet adott a cég 2001-es csatlakozása az Euronics nemzetközi hálózatához, amely Európa legnagyobb beszerezési társulása, és a második legnagyobb műszakicikk-kereskedelmi lánc a kontinensen.

YOU ARE HERE: