EXPERT akció katalógus 2017 - EXPERT akciós újság, kupon akció, webshopEXPERT akció katalógus 2017, EXPERT Electro kupon akció, EXPERT áruházak és üzletek nyitva tartása - EXPERT webshop, olcsó termékek - Új elektronikai üzletlánc indul Magyarország, az Európa-szerte ismert elektronikai óriás, az Expert neve alatt. EXPERT akciós újság, EXPERT online akció katalógus, EXPERT elektronika, számítástechnika, TV, tablet, laptop, okostelefon, PC, mosógép, tűzhely, mikró, porszívó.

Nézze meg az aktuális akciós termékeket a EXPERT áruházak online katalógusában. Minden elektronikai szegmensben kínál megfelelő termékeket a EXPERT áruházlánc.

EXPERT akció katalógus

2013. októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte, melyeket a Bravotech Group-hoz tartozó cégek üzemeltetnek. Az új kereskedések jól képzett eladókkal és minőségi szolgáltatásokkal várják a fogyasztókat.A nemzetközi hálózat új, egyedülálló üzleti modellt honosít meg Magyarországon.

Az Expert a világ egyik legnagyobb műszaki kiskereskedelmi hálózata, világszerte 20 milliárd euró forgalmat bonyolít évente. Európában, 17 országban, 3 000 bolttal van jelen, a tavalyi évet közel 10 milliárd euró forgalommal zárta. Az 1967 óta működő hálózatot - egy 2010-ben készült európai felmérés szerint - a kiváló minőségű termékekkel, a barátságos, felkészült szakembergárdával és szakszerű szolgáltatásokkal azonosítják a fogyasztók.

Az erős nemzetközi pozíció és a közel 50 éves piaci tapasztalat jelentős szerepet játszott abban, hogy a Bravotech Group csatlakozik az Expert International-hez.

Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A Bravotech Group különböző vásárlói szegmenseket kiszolgáló üzletei (HifiNet, SmartZone, Bemutatóterem, Euronics) és webáruházai évek óta hasonló filozófia szerint működnek, mint az Expert szakkereskedések. A néhány éve jelentősen megváltozott fogyasztói igényekre és vásárlási szokásokra reagálva elkezdtük ötvözni az internetes vásárlást a hagyományos szakkereskedésekben történő értékesítéssel. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink magas szintű képzésére, hogy valódi szakértőként tudják segíteni a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

Eredményes működésünk és a pozitív fogyasztói visszajelzések mellett az Expert International sikerei is igazoltak minket abban, hogy a lehető legjobb stratégia mentén haladunk. Csatlakozásunk az Expert-hez logikus választás volt, hiszen számos ponton hasonló értékesítési modellel dolgozunk (a bolti és az internetes értékesítés összekapcsolása, képzett értékesítési csapat, értéknövelt szolgáltatások), mint a nemzetközi hálózat. 2013. szeptember 7-étől már egyelismert, nemzetközi csoport tagjaként, annak támogatásával erősítjük és növeljük tovább piaci pozícióinkat.”

„Októberben elkezdődik a Bravotech Group jelenlegi üzleteinek átalakítása. Az év végéig várhatóan 90 üzlet újul meg és nyit újra, immár Expert szakkereskedésként. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat.

A váltás érinti a SmartZone, a HifiNet és a Bemutatóterem néven működő üzleteket is. 2014-ben a Bravotech Group további 95 üzlete kapja meg az új arculatot, és még 10-20 új Expert műszaki szakkereskedés megnyitását is tervezzük Nyugat-Magyarországon. Ezzel a Bravotech Group kilép a keleti régióból és országos expanzióba kezd” – tette hozzá Fekete Zoltán, a Bravotech Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban. Emellett azonban, hazánkban jelenleg egyedülálló módon, képzett eladók segítségével, tableteken keresztül tudják megtekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.

„A Gfk. első féléves adatai szerint a háztartási készülék piac mennyiségben 5,6 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A Bravotech Group ugyanebben az időszakban 53 százalékos növekedést produkált, ami a piaci növekedésnek közel tízszere. Szigorú és következetes beszerzési politikánknak, árképzési mechanizmusunknak és a fogyasztói igények folyamatos monitorozásának köszönhetjük dinamikus fejlődésünket. Az új márkanév bevezetésével és az országos expanzióval 20-30 százalék közötti forgalomnövekedéssel számolunk 2014-re.” – tette hozzá Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Bravotech Group a legnagyobb hazai műszaki kiskereskedelmi hálózat üzemeltetője. Különböző vásárlói rétegeket megcélzó 185 üzletével és webáruházaival illetve széles áruválasztékával (a belépő kategóriától a prémiumig) minden fogyasztói igényt képes kielégíteni. A vállalat jelenleg 400 főt foglalkoztat, bruttó árbevétele 2013-ban várhatóan 34,4 milliárd forint lesz.

Az EXPERT áruházlánc nyitási akciói hamarosan felkerülnek honlapunkra.

Kapcsolódó linkek: EXPERT ELECTRO / EXPERT

YOU ARE HERE: