H&M Home katalógus 2017 - H&M Home Budapest akciós termékek - H&M Home akciókH&M Home katalógus 2017 - H&M Home Budapest akciós termékek - H&M Home akciók, online shop, H&M Home webshop, lakberendezés - H&M Home üzletek és H&M Home akció katalógus. H&M Home üzletek nyitva tartása - H&M Home üzlet kereső - H&M Home aktuális akció katalógus Magyarország és Budapest. A H&M Home svéd áruházlánc Magyarországon is számos üzlettel rendelkezik. Akcióguru akció kereső portálunkon összegyűjtöttük a H&M Home üzletek listáját, nyitva tartását és akciós ajánlatait, divat katalógusait.

Megérkezett a H&M HOME! - A H&M, Hennes & Mauritz, örömmel jelenti be, hogy szeptemberben megnyitotta első Home üzletét Magyarországon. A H&M Home koncepció a divatot és a lakberendezést ötvözi, szezononként megújuló kollekciói lakástextileket és dekorációs cikkeket kínálnak, mindezt elérhető árakon. A H&M Home részleg a WestEnd City Center bevásárlóközpontban szeptember 12-én nyitott új H&M üzletben elérhető.

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban, ötvözve a divatot és a lakberendezést. A termékválaszték 2012 óta babaszoba kollekcióval bővült. A szezononként megújuló választékban megtalálható lakástextilek, mint a párnahuzatok, ágytakarók, törölközők és ágyneműk minden otthont kicsit melegebbé varázsolnak. A kollekciók ezen kívül dekorációs termékeket is kínálnak, mint üvegvázák, fa tálcák és tálak, kerámiák és tortaállványok, amelyek még egyedibbé és személyesebbé teszik a lakást.

H&M Home katalógus

(A H&M Home jelenleg nem rendelkezik magyar nyelvű weboldallal, így a forgalmazott termékeket a cég angol nyelvű oldalain lehet megtekinteni.)

H&M Home WEBSHOP - A H&M Home ruhák internetes rendeléséről az alábbi linken kaphat bővebb információt (angolul):

H&M Home online shopping

YOU ARE HERE: