H&M kollekció 2017 - H&M üzletek és H&M akció katalógus 2017H&M kollekció 2017 - H&M akciók, H&M katalógus 2017, online shop, H&M webshop, ruhák - H&M üzletek és H&M akció katalógus. H&M üzletek nyitva tartása - H&M üzlet kereső - H&M Fashion aktuális akció katalógus Magyarország és Budapest. A H&M német divat áruházlánc Magyarországon is számos üzlettel rendelkezik. Akcióguru akció kereső portálunkon összegyűjtöttük a H&M üzletek listáját, nyitva tartását és akciós ajánlatait, divat katalógusait.

A H&M 60 éves múltra visszatekintő multinacionális ruházati vállalat. Európában jelenleg 25 országban van jelen, de néhány amerikai és távol-keleti városban is megtalálható. Pl: Boston, Los Angeles, Tokio.

H&M kollekció

A svéd H&M egy nemzetközi ruházati kiskereskedelmi vállalat, mely az aktuális divatnak megfelelő ruhákat, kozmetikumokat és kiegészítőket kínálja hölgyeknek, uraknak, tinédzsereknek és gyerekeknek egyaránt. A H&M-et 1947-ben alapították, és ma már a világ egyik legmeghatározóbb ruházati vállalata. Az üzletek a vállalat saját tervező csapata által megálmodott kollekciókat kínálják, csak úgy, mint azon híres divattervezőkét, akikkel a H&M hosszú évek során együttműködött (pl. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Lanvin, Versace, Marni)

(A H&M jelenleg nem rendelkezik magyar nyelvű weboldallal, így a forgalmazott termékeket a cég angol nyelvű oldalain lehet megtekinteni.)

H&M WEBSHOP - A H&M ruhák internetes rendeléséről az alábbi linken kaphat bővebb információt (angolul):

H&M online shopping

YOU ARE HERE: