IKEA KATALÓGUS 2017 - Online lapozható IKEA katalógus 2017IKEA KATALÓGUS 2017/2018 - Online lapozható IKEA katalógus 2017 - Már interneten is lapozható a teljes 2017-es évre kiadott IKEA lakberendezési katalógus, mely számos praktikus ötlettel és akciós ajánlattal várja az IKEA vásárlóit.

IKEA katalógus

Több mint 300 oldal lakberendezési inspiráció ingyen, sok-sok rejtett extrával kiegészítve – Megérkezett a 2014-es IKEA katalógus, melyet érdemes átlapozni, hiszen számtalan ötletet adhat a lakás berendezéséhez, a kert rendezéséhez.

Idén az IKEA katalógus egy olyan témát dolgoz fel, amely minden gyermek és család számára fontos: az együtt töltött időt. Ezen túl bőségesen találunk benne ötleteket arról is, hogyan tehetjük otthonunkat még fenntarthatóbbá. Továbbá a katalógushoz mobil alkalmazás is tartozik, amely a kiterjesztett valóság funkció révén segít otthonunk digitális berendezésében. A 2014-es IKEA katalógusban számos olyan terméket és egyszerűen megvalósítható megoldást találunk, amelyek segítségével fenntarthatóbb módon rendezhetjük be otthonunkat. Ha megtanítjuk gyermekeinknek, hogyan használják fel és hasznosítsák újra a dolgokat, olyan értékes eszközt adunk a kezükbe, amelynek egész életükben hasznát vehetik.

YOU ARE HERE: