INTERSPORT nyitvatartás - Intersport akció katalógus 2017, Intersport áruházakIntersport nyitva tartás - Intersport akció katalógus 2017, Intersport áruházak: Budaörs, Budapest, Debrecen, Érd, Győr, Kaposvár, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szombathely, Vecsés, Veszprém, Zalaegerszeg. Az Intersport osztrák sportáruház Magyarországon is számos nagy alapterületű áruházzal rendelkezik. Akcióguru akció kereső portálunkon összegyűjtöttük a Intersport üzletek listáját, nyitva tartását és akciós ajánlatait, sport katalógusait.

Az INTERSPORT sportáruházak egész világot befogó hálozat, az INTERSPORT International Corporation (IIC) 1968-ban alakult és ma összesen kb. 5.000 áruházat több mint 30 országban működtet. Az INTERSPORT Austria GmbH Ausztria, Csehország, Szlovákia mellett már gyakorolja a magyarországi INTERSPORT licencjogát is. Ausztria legnagyobb és legsikeresebb sportkereskedelmi vállalatához több mint 140 tag, partner és franchisevállalkozó tartozik a sportszakkereskedelem berkei között. Az ország területén az IS csoport több mint 300 üzlettel áll a vásárlók rendelkezésére.

Intersport áruházak Magyarországon:

Intersport Budaörs Kinizsi utca 5/A

Intersport Budapest Október 23. utca 8-10.

Intersport Budapest Váci út 178.

Intersport Debrecen Kishatár út 1.

Intersport Érd Budafoki út 2-4.

Intersport Győr Csipkegyári út 11.

Intersport Kaposvár Achim András u. 4.

Intersport Keszthely Frech Miklós u. 2-4.

Intersport Miskolc Szentpéteri kapu 80a

Intersport Nagykanizsa Récsei út 26-28.

Intersport Nyíregyháza Pazonyi út. 39/A

Intersport Pécs Makay István u. 7.

Intersport Szeged Szabadkai út 7.

Intersport Szombathely Viktória u. 12.

Intersport Vecsés Fő út 244

Intersport Veszprém Dornyai Béla u. 4.

Intersport Zalaegerszeg Átkötő út 2.

Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban a világ legnagyobb sportkereskedelmi szervezete. A szervezeti feladatok koordinációja mellett párhuzamosan futnak az országhatárokon áthaladó projektek a marketing, a termékfejlesztés, a kiskereskedem-menedzsment területén és további területeken is.

Intersport katalógus


YOU ARE HERE: