Reserved akció katalógus 2017 - Reserved üzletek, kollekció, Reserved termékek és kedvezményekReserved akció katalógus 2017 - Reserved üzletek Budapest (Árkád, Westend), kollekció, Reserved termékek és kedvezmények, Reserved online shop, Reserved akció katalógus, Reserved női, férfi, gyermek divat, jeans, cipő, kiegészítő katalógus. Nézze meg az aktuális divat trendeket a Reserved áruházak online katalógusában. Tavasz, nyár, ősz, tél: minden évszakra kínál megfelelő ruházatot a Reserved divat áruházlánc.

Reserved katalógus

A RESERVED ruházati márka női, férfi ruházati és kiegészítő termékeket kínál 11 európai országban. A divatimádók most is a legfrissebb trendeket, a legmenőbb színeket és fazonokat találják a különféle kollekciókban, amellyel az egyéni stílusukat is hűen kifejezhetik. A RERSERVED tervezői szenvedéllyel tervezték meg a legújabb kollekciót is, továbbra is magas minőségben, de elérhető árakon. A legfrissebb BE INSPIRED kampányban a Reserved márkát a keresett top modell,Cara Delevingne képviseli.

A RESERVED márkánál 3 vonalat különböztetünk meg:

· CITY: Elegáns stílus, azoknak a fiatalos városi nőknek és férfiaknak, akik a modern eleganciát választják a mindennapi öltözködésükben.

· CASUAL: Ez a stílus tökéletes a hétvégékre és a munkától távol töltött napokra egyaránt. Ideális ruházat a kevésbé hivatalos alkalmakra.

· YOUNG & FASHION: Ez a stílus a fiatalabb korosztálynak jött létre, akik még keresik saját egyéniségüket, nyitottak az újdonságokra és a változásokra. Kedvelik a merész, de stílusos darabokat.

Kapcsolódó link: RESERVED WEBSHOP

YOU ARE HERE: