ROSSMANN katalógus 2017 - Rossmann akciós újság - Rossmann drogéria akcióRossmann akció katalógus 2017 - Rossmann drogéria online akciós újság, Rossmann drogéria katalógus. Nézze meg az aktuális drogéria és parfüméria trendeket a Rossmann drogéria online katalógusában. Tavasz, nyár, ősz, tél: minden évszakra kínál megfelelő drogéria termékeket a Rossmann drogérialánc.

Rossmann katalógus

Az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg Debrecenben. Azóta országos szinten közel 200 üzletben várjuk vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken - városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban - legyenek. A vásárlói komfortérzet javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjaink túlnyomó többsége az elmúlt időszakban gyökeres változáson ment keresztül. A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termékkategóriák és a közel 12.000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kellemessé és kényelmessé teszi a vásárlást Nézze meg az aktuális Rossmann katalógust és Rossmann akciós újságot, hogy a kedvezményes áron kínált termékeket megtalálja a Rossmann friss ajánlatai között.

(Ha a Rossmann akciós újság nem jelenik meg, akkor az azt jelenti, hogy ezen a héten a drogérialánc nem adott ki akciós szórólapot.)

YOU ARE HERE: