Stradivarius akció katalógus 2017 - Stradivarius üzletek, kollekció, Stradivarius termékekStradivarius akció katalógus 2017 - Stradivarius üzletek, kollekció, Stradivarius termékek, Stradivarius online shop, Stradivarius akció katalógus, Stradivarius női, férfi, gyermek divat katalógus. Nézze meg az aktuális divat trendeket a Stradivarius áruházak online katalógusában. Tavasz, nyár, ősz, tél: minden évszakra kínál megfelelő ruházatot a Stradivarius divat áruházlánc.

Stradivarius katalógus

A Stradivarius egy folyamatosan mozgásban lévő divatmárka , amely a legújabb trendeket mutatja be üzleteiben. A lelke a Stradivarius nőkben rejlik, akik által a stílus és a glamour megjelenik az utcákon. Kreatív, friss és nőies. A Stradivarius egy olyan világ fantáziája és álma, amely a dizájnok által magával ragadja a vásárlóit.

A Stradivarius 1994-ben jelent meg a kiskereskedelmi piacon egy olyan innovatív üzleti koncepcióval, amely vásárlóinak komplex vásárlási élményt kínál. A gyors növekedésnek köszönhetően 1999-ben az Inditex csoport vásárolta meg a márkát, amely többek között olyan ismert brandeket egyesít, mint a Zara, a Bershka vagy a Pull&Bear.

A Stradivarius a legújabb divatot képviseli kifinomult ízlésvilágú, harmonikus atmoszférát árasztó igényes és kényelmes üzleteiben, ahol a vásárlás igazi élményt kínál. A divatos ruhakollekciók exkluzív környezetben jelennek meg, hiszen a sötét és világos terek harmóniája – a sejtelmesen halvány világítótestek atmoszférája – olyan nagyszerű teátrális kompozíciót teremt, amely egyedülállóvá és különlegessé teszik a Stradivarius üzleteit.

YOU ARE HERE: