SUGARBIRD webshop akció 2017 - Sugarbird ruhák, Sugarbird kollekcióSUGARBIRD WEBSHOP akció 2017 - Sugarbird ruhák, Sugarbird kollekció. A Sugarbird egy magyar divatmárka, mely stílusosan követi a világ divat trendjét, magas minőségű anyagokból varrva. A Sugarbird weebshopokból akciós ruhák is rendelhetők. A Sugarbird reklámarca Dukai Regina.

A Sugarbird egy olyan hazai divatmárka, mely mind minőségben, mind alapanyagban és designban felveszi a versenyt a külföldi nevekkel is. Büszkék vagyunk arra, hogy a népszerű és modern hazai divatmárkák közül avval emelkedünk ki, hogy magyaros motívumvilágunkkal vissza-vissza utalunk gyökereinkre. A Sugarbird nevében és logójában szereplő madár is arra utal, hogy a hazai ötletek, formák, valamint a részletgazdag motívumvilág ápolása és újra gondolása kiemelt küldetés számunkra.

A Sugarbird ruhadarabok egyediségét az adja, hogy a tradicionális elemeket egyedi, folyamatosan megújuló, trendi stílusjegyekkel ötvözzük, Limitált darabszámú kollekcióinkban egyaránt találhatók luxus és alkalmi ruhák, valamint hétköznapi öltözetek, is minden korosztály számára. A hangsúly azonban minden esetben a nőiesség kiemelésén van. Így teremtenek trendet a Sugarbird ruhákat viselő hölgyek.

Sugarbird webshopok

A Sugarbird ruhák több online üzletből is rendelhetők, a Sugarbird webshopokat az alábbiakban gyűjtöttük ossze:


YOU ARE HERE: