TALLY WEIJL ruhák 2017 - Tally Weijl kollekció, Tally Weijl webshop, akciókTALLY WEIJL ruhák 2017 - Tally Weijl kollekció, Tally Weijl webshop, akciók. Tally Weijl "Totally sexy" és divatos ruhák. Teljes outfitek a cipőktől kezdve az öveken keresztül egészen a táskákig. A Tally Weijl üzleteiben mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő összeállításokat, hiszen több különböző stílusú kollekcióval várják vásárlóikat.

Az Európa szerte oly népszerű svájci Tally Weijl márka számos magyarországi üzlettel rendelkezik. A Tally Weijl márka nevét a divattervezőről kapta, aki Párizsban álmodja meg szezonról szezonra a legfrissebb trendeket követő ruhadarabokat. A márkát elsősorban olyan lányoknak ajánljuk, akik elégedettek önmagukkal, magabiztosak, szeretnének divatosan, szexisen, figyelemfelkeltően öltözködni - és mindezt megfizethető áron! A Tally Weijl termékei különleges színfoltok a divat világában. Céljuk, hogy kényelmesen, divatosan légy szexi és mégis elegáns. Az új tavaszi kollekció színes, vidám darabjai, valamint jelmondata is ezt tükrözi: Totally sexy!

TALLY WEIJL kollekció

(A Tally Weijl jelenleg nem rendelkezik magyar nyelvű weboldallal, így a forgalmazott termékeket a cég angol nyelvű oldalain lehet megtekinteni.)


YOU ARE HERE: