KFC kupon 2017 - Kóstold meg a KFC csirkét! - KFC éttermek nyitva tartásaKFC kuponok 2017 - KFC éttermek nyitva tartása - KFC kupon - Kóstold meg a KFC csirkét, mely a titkos KFC recept alapján készül. KFC kuponok nyomtatása és letöltése - A KFC kuponok általában a bevásárlóközpontok egyedi kupon akciójaként tölthetők le és válthatók be kedvezményes KFC csirke menüre vagy szendvicsekre.

Természetesen a KFC kuponok csak időszakosan, az akció időtartama alatt váltható be, így ha jelenleg nincsen a KFC-nak kupon akciója, ne csüggedjen, hiszen várhatóan évente többször is lesz.

Az aktuális KFC kedvezményekről az alábbi linkre kattintva tájékozóthatsz:

KFC

Az eredeti KFC recept 11 fűszert és gyóygnövényt tartalmaz. A recept szerint készült panírba forgatjuk a Kentucky csirkét, pontosan úgy, ahogy Sanders ezredes tette 1940-ben. A receptet Sanders ceruzával írta fel egy darab papírra, amit a mai napig gondosan őriznek Louisville-ben, Kentukckyban - a cég székhelyén, egy széfben. A recepten a mai napig nem változtattunk és a világ egyik legjobban őrzött üzleti titkának tekinthető.

A széf nem az egyetlen biztonsági intézkedés, ami segít titokban tartani a receptet. Nem feledkezünk meg az emberi tényezőről sem. A cég felső vezetéséből mindössze ketten ismerik a titkos összetételt, és egy harmadik személy a széf kódját. E három fő személyazonosságát pedig mindössze öten ismerik a cégnél. Biztonsági okokból nem ülhetnek ugyanarra a repülőre, vagy ugyanabba az autóba. A recept egyes hozzávalóinak beszállítói sem ismerik a teljes receptet, a gyártásával foglalkozó cégek neve pedig szintén szigorúan titkos.

Tipp - KFC gyorséttermek elérhetőégei:

KFC éttermek

YOU ARE HERE: