Kupon Világ akciók 2017 - Kupon Világ utazás ajánlatok, rendkívüli kedvezményekkelKupon Világ akciók 2017 - Kupon Világ utazás ajánlatok, rendkívüli kedvezményekkel - A Kupon Világ legjobb ajánlataival hatalmas kedvezményekkel juthatsz hozzá számtalan termékhez, utazási ajánlathoz. Érdemes a Kupon Világ oldalait folyamatosan figyelni, hogy nehogy lemaradj az akciós ajánlatokról, melyek csak korlátozott ideig élnek.

A Kupon Világ ajánlatait ráadásul már mobiltelefonos alkalmazásokkal is követheted:

Kupon Világ - Android (Google Play)

Kupon Világ - Apple (App Store)

Ha az online vásárláson kívül is szeretnél kuponokat szerezni, akkor jó hír, hogy ezentúl a Libri könyvesboltjaiban, készpénzzel is meg lehet vásárolni a Kupon Világ kuponjait közölte a közösségi vásárlói oldal.

A Kupon Világ utazási ajánlatait itt találod!

2012-ben a Kupon Világ 284 ezer kupont értékesített, a legnagyobb mértékben az utazás és a gasztronómia területén nőtt a kereslet ajánlataik iránt. Közölték, hogy a decemberi 149 millió forintos forgalom az ünnepek elmúltával sem esett vissza, a vállalat forgalma januárban 143 millió forint volt, így a cég a januárt és decembert is beleértve 7 hónapja nyereséget termel.

A Kupon Világ eddig több mint 685 000 kupont adott el vásárlóinak, akik ezáltal mintegy 6,5 milliárd forintot takarítottak meg. Jelenleg naponta közel 100 000 látogatója van a www.kuponvilag.hu portálnak és naponta több mint 850 000 vásárló kap hírlevelet a legújabb ajánlatokról. (MTI)

YOU ARE HERE: